tilbage til it-forum Tilmeld dig

Sponsorer for Award 2014

Vi er glade for at kunne præsentere vores sponsorer for Award 2014:

CAPNOVA et investerings- og udviklingsselskab og ét af fire innovationsmiljøer, udpeget af Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Målet for CAPNOVAs samlede indsats er at skabe vækst og bæredygtige arbejdspladser.

CAPNOVA investerer statslig og egen kapital i innovative iværksættere og ideer med højt indhold at viden. CAPNOVA tilbyder desuden ekspertrådgivning, som løser konkrete udfordringer, virksomheder står med og hjælper med fundraising, så porteføljevirksomheder og andre virksomheder får lettere ved at hente udviklingsmidler i danske og internationale fonde.

CAPNOVA har foretaget mange succesfulde investeringer inden for it-branchen og har masser af ekspertise på området. Derudover investerer selskabet også i sektorer som cleantech, computerspil, fødevarer, IKT, industriel innovation og sundhed.

CAPNOVA er landsdækkende og samler en portefølje på 100 virksomheder. Siden den statslige innovationsmiljøordning blev etableret i 1998, har CAPNOVA (før Østjysk Innovation og CAT) etableret mere end 250 nye virksomheder og formidlet investeringer på 2 mia. kr.

CAPNOVA har kontorer i Aarhus og Roskilde og satellitkontorer i Kalundborg, Viborg og København.

Du kan læse mere på www.capnova.dk.

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance. Vi vil gerne have, at vores kunder siger: ”Beierholm er en professionel sparringspartner, der forstår at sætte sig ind i vores virksomhed.”.

Beierholms kerneklientel er mindre og mellemstore virksomheder. Vores ydelser er primært inden for områderne REVISION – REGNSKAB – SKAT - RÅDGIVNING og herunder Corporate Finance ydelser, bla. generationsskifte og assistance i forbindelse med køb og salg af virksomhed.
Læs mere på www.beierholm.dk
Viborg Kommune er Danmarks 9. største kommune med mere end 94.000 indbyggere fordelt på 1.400 km2. Overordnet satser vi aktivt på tre udviklingsområder: Animation, bæredygtig produktion og grøn teknologi samt store oplevelser.

Vi har en levende iværksætterkultur, og vi lægger vægt på innovation og internationalt udsyn. It er en vigtig katalysator for udvikling, og vores fokus på innovation skaber vækst - f.eks. gennem eksport af velfærdsteknologi. Ny teknologi anvendes i kommunalt regi f.eks. også til børns læring og talende skraldespande.

I den private sektor er animation flagskibet. I Viborg ligger nemlig Europas stærkeste animationsmiljø med uddannelsescentret The Animation Workshop og Arsenalet - et vækstmiljø for virksomheder, som anvender animation i alt fra instruktionsvideoer på hospitalet til underholdningsspil og animationsfilm.

Læs mere om Viborg Kommune på viborg.dk

Med cirka 600.000 kunder er Danica Pension et af Danmarks største pensionsselskaber. Danica Pension har specialiseret sig i pensionsordninger, livsforsikringer og sundhedsforsikringer, og har en samlet pensionsformue er på 324 mia. kroner med næsten 25 mia. kroner i årlige indbetalinger.

Danica Pension er et 100 procent ejet datterselskab i Danske Bank-koncernen.
Læs mere på www.danicapension.dk