tilbage til it-forum Tilmeld dig

Dagens key note-indlæg

Mod til succes v/ Soulaima Gourani

Til IT-AWARD 2014 fortalte Soulaima om 'Mod til succes'. Soulaima gav et meget personligt foredrag, hvor hun bl.a. fortalte om, hvordan modstand kan vendes til en styrke, og motiverede publikum til at se fordelene i at kæmpe mod alle odds. Her fik man stimuleret den mentale sult efter at ville noget mere med sit liv.

Soulaima deler ærligt og inspirerende ud af sin egen historie og egne erfaringer – krydret med skarpe meninger om fremtiden, succes, den enkeltes konkurrenceevne, viljestyrke, ansvar og udholdenhed. Det handler om at finde mod til livet, turde sætte ambitiøse mål (og sige dem højt), bryde ud af komfortzonen, vælge vejen til succes og arbejde benhårdt på at nå i mål.

Om Soulaima Gourani:

Soulaima Gourani er erhvervskvinde og kåret som '40 under 40' European Young Leaders. Soulaima er også udnævnt af World Economic Forum, som én af de 192 globale ledertalenter i 2012, som skal varetage opgaven som idéskaber og fremtidsformer i ledelsesforaet, Young Global Leaders. Soulaima har haft ledelsesansvar i virksomheder som Hewlett-Packard og A.P. Møller Maersk, og anvender i dag sin kolossale viden og erfaring, som rådgiver og foredragsholder for en række af Danmarks mest innovative virksomheder.

Læs mere om Soulaima HER.

Den lille forskel v/ Mike Radoor, miinto.com

Til AWARD 2014 indviede Mike os i 'Den lille forskel', som kan gøre en stor forskel i hverdagen. Mike tror på, at daglig inspiration kan gøre forskellen for den enkelte.

Vi hørte nogle af Mike Radoors bud på, hvad der skal til for at skabe den lille forskel, som kan have en positiv indflydelse på hele dit liv.

Du kan læse mere i dette blogindlæg, som Mike bl.a. tog udgangspunkt i i hans oplæg.

Om Mike Radoor:
Mike Radoor, Leading Co-founder af Miinto.dk. Mike skabte miinto.com i 2009 med sin barndomsven Konrad Kierklo. Miinito er i dag et velfungerende firma med 100+ ansatte i mere end 5 lande.

I 2010 blev Mike kåret som 'Årets Unge Håb' og i 2012 som 'Entrepreneur of the year'. Miinto har ved flere lejligheder modtaget E-handelsprisen.

Mike beskriver sig selv som 50% start-up-iværksætter, 30% ide-booster og 20% salg-strateg.