tilbage til it-forum Tilmeld dig

Juryen

Herunder kan du løbende finde info om jurymedlemmerne i hver af de fire AWARD-kategorier.

Bemærk, at juryen for It-prisen udgøres af it-forums bestyrelse.

Jury "It-innovationsprisen 2014"

Diana Arsovic Nielsen
Diana Arsovic Nielsen er direktør for Syddansk Sundhedsinnovation i Odense, hvor hun står i spidsen for Region Syddanmarks indsats inden for innovation, velfærdsteknologi, telemedicin, nyt sygehusbyggeri og offentlig-privat-samarbejde.
Diana Arsovic Nielsen er Arkitekt MAA med HD i organisation og ledelse.

Jørgen BardenFleth
Jørgen Bardenfleth er formand for IT-Branchen, tidligere administrerende direktør for Microsoft Danmark og varetager en lang række bestyrelsesposter i dansk erhvervsliv, heriblandt i bestyrelsen for Dansk Erhverv, Globaliseringsrådet, GN Store Nord, COWI m.fl. Afsluttede i 2013 arbejdet som formand for regeringen IKT-vækstteam, hvor fokus har været at øge mulighederne for at danske virksomheder kan og vækst gennem digitalisering.


Camilla Kølsen
Camilla er forsknings- og innovationschef ved Business and Processes Lab, der er en del af Alexandra Instituttet. Hun arbejder inden for områder som teknologisk innovation, participatory design og innovationsledelse, og har en baggrund som cand.mag i Informationsvidenskab og Kunsthistorie med en efterfølgende ph.d-grad i Informatik på det Erhvervsøkonomiske fakultet på Handelshøjskolen i Århus, Århus Universitet.

Jury "CAPNOVA IT-IDÉPRISEN 2014"

Kim Kjølhede
Kim er Investment Manager hos CAPNOVA, og hans primære område er investering i innovative vækstvirksomheder inden for informations- og kommunikationsteknologi. Med baggrund i sin store erfaring med salg, forretningsudvikling og ledelse fra dette forretningsområde og fra industri og cleantech har Kim en relativt bred portefølje. Kim har tidligere været administrerende direktør i NRGi Fibernet, salgschef i TDC Erhverv samt afdelingschef i Innovation Lab.
Hans Møller
Hans Møller arbejder som Technical & Commercial Developer i INCUBA Science Park, og har tidligere været direktør af selvsamme. Han beskæftiger sig med NAVITA, som er Aarhus' nye centrum for energi, innovation og uddannelse - et samarbejde mellem Ingeniørhøjskolen AU, Aarhus Maskinmesterskole og INCUBA.


Henrik Hansen
Henrik Hansen er erhvervsdirektør i VIBORGegnens Erhvervsråd, hvor han blandt andet arbejder med strategisk udvikling, markedsføring, etablering af nye virksomheder, projektudvikling og venturekapital.

Jury "Det digitale produkt 2014"

Henrik Sørensen
Henrik Sørensen er chef for 'Corporate Webmasters' i Danske Banks it-udviklingsafdeling. Han har 28 års erfaring fra banken, og har i de sidste 14 år haft ansvaret for koncernens internet
hjemmesider. Henrik Sørensen kender om nogen værdien af kunde-værdiskabende indhold pakket ind i lækkert design i Danske Banks meget roste online løsninger.


Mikael Sorknæs
Med sit udgangspunkt som lektor på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg, er Mikael Sorknæs national formand for multimediedesignuddannelsen. Derved er han storleverandør af designere og udviklere til hele branchen, og har tilmed fingeren på den faglige puls for godt design og produkter. Mikael har deltaget i adskillige international udviklings- og forskningsprojekter og har generelt fingeren på pulsen på multimediefronten.
Christian Ulrik Andersen, Lektor ved Aarhus Universitet, Institut for Æstetik og KommunikationJury It-prisen 2014

Bestyrelsen i it-forum
Bestyrelsen finder du her